Le chique wonen de specialist classic en design meubilair https://www.lcwonendesign.nl/nl/design/

Go to account settings

Halma Selection

Halma Collection is ontworpen om de fusie van edele materialen en eenvoudige en delicate geometrie te vieren. Dit ontwerp, gemaakt met een structuur van messing met helder kristalglas, combineert op onvoorspelbare wijze de twee materialen op een moeiteloz

Halma Collection is ontworpen om fusie van edele materialen en eenvoudige in delicate geometrie te vieren. Said ontwerp, gemaakt met een structuur van messing met helder kristalglas, ontwikkeld op onvoorspelbare wijze de twee materialen op een moeiteloze en originele manier, resultaat het een samenhangende en luxe uitstraling krijgt. Een uiterst veelzijdige armatuur zet een exclusieve schoonheid in elegantie.

Deze snookerversie van Halma is een kenmerkende aanpassing van het originele ontwerp, met verguld messing door de ervaren en verdiende vakman van Castro Lighting. Deze verlichtingsarmatuur is zeer decoratief en elegant en past perfect in moderne lounges en grote eetruimtes. Al met al zal door Halma Suspension Snooker zeker door aandacht van uw gasten trekken.

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »