Le chique wonen de specialist classic en design meubilair https://www.lcwonendesign.nl/nl/design/

Go to account settings

 

Verlichting / Ophanging
REGENWOUD OPHANGING
ref. 9821.150x50
De Rainforest-collectie is ontstaan ​​uit de tijdloze viering van de natuursilhouetten, de elementen en bewegingen van de natuur. Dompel jezelf onder in de prachtige sfeer van het sprankelende regenwoud waar de kunst van het messing vakmanschap een luxe verlichtingsontwerp wordt. De ultieme fusie tussen het artistieke ontwerp, de authenticiteit van traditionele Portugese metaalbewerkingstechnieken en creatief vakmanschap.
De elegante kroonluchter Rainforest is ongeëvenaard in de verfijning en gratie die hij vertegenwoordigt. Het vergulde messing in combinatie met helder kristalglas - met de hand aangebracht - zorgt voor een delicate uitstraling die lijkt op de natuur in volle bloei. Een breedbladig meesterwerk van modern lichtontwerp, samen met vallende regendruppels en vlinders, neemt je mee naar afgelegen ruimtes en de open lucht. Een dromerige verlichtingsarmatuur creëert een uitzonderlijke sfeer in het stijlvolle interieur.
Een luxe, op maat ontworpen collectie is gemaakt om op organische wijze in de meest geavanceerde projecten te worden opgenomen. De afmetingen en verdeling van de elementen kunnen natuurlijk worden aangepast. Deze handgemaakte hanglamp is perfect voor ruime woonkamers, eetkamers of gangen met hoge plafonds en past in een grote verscheidenheid aan decors. De voortreffelijke lichtspreiding van deze gracieuze lamp zal het het centrale stuk maken voor alle luxe huizen en helpen om de gewenste tijdloze chic te bereiken. Deze prachtige hanglamp is de juiste keuze voor een mid-century modern, modern klassiek of art deco interieur.

 

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »